IMG_0081Geef klanten de mogelijkheid om zelf orders te plaatsen, facturen op te vragen en rapportages in te zien. Dat is voor de klant makkelijk en het bespaart u als leverancier veel tijd met het opvolgen van vragen van de klanten. Dit verhoogt de service naar uw klanten en u hoeft er niet naar om te kijken. Met Wastedge kan het!!

Orders doorgeven

Klanten kunnen, nadat zij zijn ingelogd in hun eigen account (bv mijn.afvalstransportbedrijf.nl) zien welke dienstverlening met het bedrijf is afgesloten. Op basis van die afspraken kunnen de opdrachten voor het legen, wisselen, plaatsen of afvoeren van containers snel doorgegeven worden. Dit kan via een computer op kantoor, maar natuurlijk ook via een speciale app op een smartphone of tablet vanuit het veld gedaan worden. Denk aan een uitvoerder op een bouwplaats die snel een order wil doorgeven. De orders worden ingevoerd en kunnen vervolgens door de planner aan een route of voertuig worden toegewezen.

Facturen en rapportage

Hoe vaak gebeurd het niet dat klanten bellen en vragen om een kopie van de factuur. In het klanten portal kunnen zij deze zelf opvragen en inzien. Ook kunnen zij rapportages bekijken over hoeveelheden en resultaten van opdrachten.

Conclusie is dat het hebben van een klanten portaal veel voordelen heeft voor zowel u zelf als uw klant! Meer weten neem contact met ons op! Wij laten het graag zien.