pfisterWegen op basis van geplande orders kon al! Nu komt daar binnenkort het wegen bij met een gecertificeerd en ge-ijkt protocol binnen Wastedge. Door gebruik te maken van standaarden is het eenvoudig aansluiten op deze weeg systemen een eitje!

In samenwerking met Pfister Weegtechniek is er een aansluiting gemaakt met de D410 ( en D400) indicator met een MPP module. Deze combinatie maakt het mogelijk dat het gewicht vanaf de indicator ge-ijkt aan Wastedge doorgegeven wordt. Het mooie van deze oplossing is dat deze indicators op verschillende weegbruggen gekoppeld kan worden (dus ook op niet Pfister weegbruggen)! Op deze wijze kunnen de facturen van Wastedge die gebaseerd zijn op gewichten gemaakt en verzonden worden.

De ontwikkeling van deze en nog veel meer nieuwe functionaliteiten van Wastedge blijven in volle gang doorgaan!